Computer Algemeen


computer.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Computer Algemeen
Computer Belgie
Computer Belgie
http://computer.bestewebgids.be

Computers & Laptops
Op computer nl vindt je alles over de nieuwste computers en laptops: nieuws, tests, reviews en aanbiedingen
http://computernl.nl

Flexibele mantelbuis
Bescherming voor uw kabel\r\nEen flexibele mantelbuis dient als bescherming van uw bekabeling. Dit kan zijn voor telefoonkabels, glasvezelkabels, elektriciteitsleidingen enz. U kan de flexibele mantelbuis zien als een extra beschermende koker voor uw kabels. Die onnodig beschadiging en uw kabels zullen minder snel verslijten. \r\n
http://www.infratel.nl/flexibele-mantelbuis

Naicom Systems
Naicom Systems is een “klassieke computerwinkel” en is in 1998 opgericht. Wij verkopen computers, laptops, componenten, randapparatuur en printercartridges uit voorraad. Ook voor reparaties en het hervullen van uw oude inktcartridges kunt u bij ons terecht. Daarnaast repareren zij computers en laptops.
http://www.naicom.nl/

OCEP Handige Links
OCEP Handige Links
http://www.ocep.nl

Online backup
Dexcloud biedt u een onbeperkt online backup systeem en virtuele schijven voor consument en mkb. volledig automatische software, uw gegevens veilig "in the cloud".
http://www.dexcloud.com/nl/

Pc kopen
Pc kopen
http://www.pckopen.net

TPPC
Welkom bij tppc:// als u:\r\n\r\n- Op zoek bent naar een geschikte computer op maat of officile producten van Acer, BTO, Fujitsu, HP, Lenovo en MSI.\r\n- Uw huidig systeem wil laten herstellen of upgraden, dit met kwaliteit, persoonlijke ondersteuning en no cure no pay.\r\n- Wil samenwerken met een gecertificeerde ICTWaarborg partner.\r\n
http://tppc.be

UTP Splitter
Een UTP Splitter is een makkelijk hulpmiddel om uw netwerkkabels aan te sluiten op uw computer. Vaak wordt gezegd dat u ook twee computers kunt aansluiten met n UTP Splitter. Dit is niet het geval. Voor het aansluiten van twee computers heeft u ook een switch/router nodig. Het voordeel van een UTP Splitter is dat u gemakkelijk een netwerkkabel kunt aansluiten. Daarnaast gaat een UTP Splitter lang mee. Bij infratel vindt u verschillende soorten, maten en kleuren UTP Splitters.
http://www.infratel.nl/utp-splitter.html

Www.externehardeschijf.nl
www.externehardeschijf.nl
https://www.externehardeschijf.nl

Gerelateerd
  • Nog geen nieuws.

  • Privacybeleid